Fonetske osobitosti zoo-pueritiva - Pintarić, Neda (Array, 1997)
Autorica analizira posebne osobine dječjega jezika u fonetskoj i prozodijskoj strukturi hrvatskih zoo-pueritiva, koji se mogu odrediti kao sekundarni dječji govor u intimnoj komunikaciji.