Cztery poziomy ujezykowienia kodu niewerbalnego w jezyku chorwackim a polskim - Pintarić, Neda (Array, 1996)
Autorica prati razvitak procesa ujezičenja neverbalnoga koda na rječničkome korpusu poljskoga i hrvatskog jezika, i to na četirima semantičkim razinama.