O modalnim aspektima nijekanja - Sesar, Dubravka (Array, 1996)
U ovome se članku bavimo niječnim iskazima u hrvatskome i češkom jeziku, odnosno niječnim preoblikama i modalnim aspektima takvih preoblika.