Postoji li suvremeno hrvatsko dramsko žensko pismo? - Čale-Feldman, Lada (1997)
Članak izlaže temeljne teorijske zasade feminističke kritike u području drame i kazališta te se bavi suvremenim hrvatskim dramskim autoricama i razmatra mogućnost zajedničke spisateljske "ženske" paradigme.
Projekt MZOS
HRV