Metafore glume u suvremenoj hrvatskoj dramatici - Čale-Feldman, Lada (1996)
U radu se izlažu dodirne točke značenja kazališne metaforike u hrvatskih dramatičara od sedamdesetih godina naovamo.
Projekt MZOS
HRV