Kolektivno prisjećanje. Arhiviranje izvedbe u projektu Bilježenje grada bilježenje vremena Bacača sjenki - Kačić Rogošić, Višnja (Array, 2011)
Rad analizira pokušaj stvaranja arhiva javne izvedbe u gradu Zagrebu od početka 20. stoljeća u pamćenju njegovih građana, a u okviru projekta Bilježenje grada bilježenje vremena izvedbene platforme Bacači sjenki.