Psihičko zdravlje - Jokić-Begić, Nataša (Array, 2012)
Priručnik Psihosocijalne potrebe studenata napisan je sa željom da nastavnicima i drugom sveučilišnom osoblju približi emocionalne i socijalne potrebe studenata, psihičke poteškoće s kojima se katkada mogu suočavati te načine kako im možemo pomoći u boljem usvajanju gradiva, aktivnijem sudjelovanju u akademskim aktivnostima i općenito kvalitetnijem studentskom životu. U ovom poglavlju autorica objašnjava pojmove psihičko zdravlje i psihička bolest te navodi povoljne i nepovoljne utjecaje na psihičko zdravlje studenata.