Stres i trauma - Lauri Korajlija, Anita (Array, 2012)
Priručnik Psihosocijalne potrebe studenata napisan je sa željom da nastavnicima i drugom sveučilišnom osoblju približi emocionalne i socijalne potrebe studenata, psihičke poteškoće s kojima se katkada mogu suočavati te načine kako im možemo pomoći u boljem usvajanju gradiva, aktivnijem sudjelovanju u akademskim aktivnostima i općenito kvalitetnijem studentskom životu. U poglavlju Stres i trauma opisani su osnovni pojmovi, te su opisani izvori stresa i načini suočavanja sa stresom kod studenata.