Stavovi, predrasude i uvjerenja o uzrocima rodne diskriminacije - Kamenov, Željka (2011)
U poglavlju je opisan dio rezultata koji se odnosi na atribucije uzroka rodne diskriminacije, te stavove o rodnoj diskriminaciji u različitim područjima, te rodne, dobne i regionalne razlike u ovim stavovima i atribucijama.
Projekt MZOS
HRV