Pomagači kao procjenjivači djetetovog psihološkog stanja i ponašanja - Kuterovac Jagodić, Gordana (Array, 1995)
U radu se navode načini na koje neprofesionalni i profesionalni pomagaći mogu procjenjivati psihološko stanje i ponašanje djec izbjegle i prognane zbog rata.