Komparativni postsocijalizam - slavenska iskustva: uvod - Kolanović, Maša (Array, 2013)
Uvodni tekst zbornika kritički mapira problematiku postsocijalizma u slavenskim zemljama, dajući ujedno i kontekst dosadašnjih domaćih i inozemnih proučavanja srodne problematike.