O mogućnostima poučavanja i usvajanja hrvatskih frazema - Vidović Bolt, Ivana (Array, 2013)
Nakon uvodnog dijela o zastupljenosti frazema u udžbenicima za učenje inojezičnoga hrvatskog, predstavljene su mogućnosti njihova poučavanja. S obzirom na posebnosti frazema kao desemantiziranih sveza riječi opisane su i navedene provjerene vježbe koje olakšavaju njihovo usvajanje.