Profrasi : osobit tip rečenica u talijanskom i njihovi (mogući) ekvivalenti u hrvatskom jeziku - Deželjin, Vesna (Array, 2013)
Cilj je analizirati funkciju elemenata koji postižu i/ili održavaju tekstualnu koheziju unutar diskursa istoga govornika ili u razgovoru i to poglavito u odnosu na elemente hrvatskoga jezika kojima se u hrvatskom jeziku može pridružiti ista funkcija.