Frazemi i poslovice s komponentom 'zec' u jezičnoj slici svijeta Hrvata, Nijemaca i Rusa - Barčot, Branka (Array, 2013)
U radu se analiziraju hrvatski, njemački i ruski frazemi i poslovice s komponentom 'zec/Hase/заяц' u poljima asocijacijā koncepta ZEC u jezičnoj slici svijeta triju naroda.