Jezične funkcije - Aleksovski, Marinela; Carović, Ines; Nazalević Čučević, Iva; Banković-Mandić, Ivančica; Grgić, Ana, kroatistica; Gulešić Machata, Milvia (2013)
Hrvatski B1: opisni okvir referentne razine B1 je priručnik za vrednovanje, poučavanje, osmišljavanje matreijala za učenje hrvatskog kao drugog i stranog na razini učenja B1.
Projekt MZOS
ENG