Je li (njemački) multikulturalizam mrtav? - Mesić, Milan, sociolog (2012)
Autor se kritički osvrće na tvrdnju kancelarke Angele Merkel da je multikulturalizam u Njemačkoj mrtav. Dokazuje da se dobar dio imimigranata nije uspio integrirati ne zato što je multikulturalizam bio na djelu, nego što je Njemačka do nedavno službeno odbacivala inegraciju imigranata.
Projekt MZOS
HRV