Vremenski leksički koncepti u hrvatskome jeziku - Pišković, Tatjana (Array, 2013)
U radu se donosi katalog hrvatskih leksema s vremenskim značenjem i opisuju se vremenski leksički koncepti u hrvatskome jeziku (npr. durativno, momentno, gradualno, događajno, agentivno, robno značenje itd.).