Dezintegracija stvarnosne proze i novi pripovjedni modeli - Ryznar, Anera (2013)
Članak se bavi pripovjednim modelima koji su obilježili hrvatsku književnost u prvom desetljeću dvijetisućitih, a posebno se usredotočuje na kulminaciju i raspad dominantnog modela "stvarnosne proze" nakon kojeg je uslijedilo restrukturiranje realističkih pripovjednih matrica i pojava novih fikcijskih modela. Ti se modeli propituju na proznim pismima Zorana Malkoča, Luke Bekavca i Zorana Pilića.
HRV