Tko to tamo troši novac? Hrvatski i ruski frazemi sa značenjem 'trošiti novac' - Fink-Arsovski, Željka (Array, 2013)
U radu se analiziraju hrvatski i ruski frazemi s općim značenjem 'trošiti novac'. Frazemi se dijele u tri skupine s obzirom na dodatne elemente značenja: (1) trošiti velike (veće) količine novca ; (2) potrošiti sav raspoloživ novac ; (3) rasipati novac.