Kaštelina na otoku Rabu - od rimske vile do ranobizantske utvrde - Jurković, Miljenko (Array, 2012)
Rad predstavlja sukus svih dosadašnjih arheoloških kampanji na rtu Kaštelina kod Kampora na otoku Rabu. U radu je iznesena konačna interpretacija nalaza kao i revidirana datacija pojedinih slojeva.