Psihoterapija osoba sa seksualnim poteškoćama - Štulhofer, Aleksandar (Array, 2008)
Program profesionalne edukacije iz seksualnog savjetovanja i terapije zamišljen je kao početak trajne edukacije stručnjaka u području ljudske seksualnosti i seksualnog zdravlja, pri čemu je temeljni cilj osigurati kvalitetan savjetodavni i terapijski servis parovima i pojedincima narušenog seksualnog zdravlja. Snaženje svijesti o važnosti očuvanja seksualnog zdravlja te unaprjeđivanje spoznaja o čimbenicima koji ga pospješuju, odnosno ugrožavaju - podjednako u stručnoj i široj javnosti - među važnim su ciljevima programa.