Knjižnične zbirke Filozofskoga fakulteta - Mišetić, Marijana (Array, 2009)
Poglavlje daje podatke o knjižničnim zbirkama Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, njihovom osnutku, veličini, donacijama, te informira o najstarijim i najvrednijim primjercima građe u zbirkama.