Koncept i metodologija istraživanja - Klasnić, Ksenija, sociologinja; Trako Poljak, Tijana (2013)
U radu je objašnjen koncept i metodologija istraživanja, ciljevi istraživanja i korišteni mjerni instrumenti te je tablično prikazana struktura uzorka.
Projekt MZOS
HRV