Koncept i metodologija istraživanja - Klasnić, Ksenija, sociologinja (Array, 2013)
U radu je objašnjen koncept i metodologija istraživanja, ciljevi istraživanja i korišteni mjerni instrumenti te je tablično prikazana struktura uzorka.