Nova pravopisna inačica koordinativnih složenica u slovačkom i češkom jeziku (Češko Slovensky, Česko Slovensko) - Grčević, Martina (Array, 2013)
U novim „globalizacijskim“ glazbeno-zabavnim TV emisijama Česko Slovenská SuperStar, Česko Slovensko má talent ili Hlas Česko Slovenska, koje se emitiraju u posljednje dvije godine na slovačkom i češkom prostoru, uvode se do sada nepoznate pravopisne inačice koordinativnih složenica. U članku se te složenice analiziraju sa sociolingvističkoga i pravopisno-gramatičkoga stajališta.