Aktivacija sufiksa -uša u hrvatskome jeziku - Čelić, Željka (Array, 2012)
Morfemika hrvatskoga suvremenoga književnoga jezika navodi sufiks -uša kao produktivan u tvorbi imenica ženskoga roda. Sufiks označava osobe ženskoga spola, rjeđe predmete i pojave. Rad pokazuje da to nije tako ; do njegove aktivacije dolazi u nestandardnome jeziku, u žargonu u kojem se potvrđuje njegova rječotvorna produktivnost, koja se širi i na kategoriju muškoga roda. Osnovna semantička kvaliteta takvih riječi jest pejorativna.