Uvod u psihoanalizu, odnosno politička psihoanaliza Anthonyja Elliotta - Matijašević, Željka (2012)
Na temelju Elliottova "Uvoda u psihoanalizu", rad razmatra suvremene implikacije povezivanja kliničkih i kulturnih kategorija
Projekt MZOS
HRV