Uvod u psihoanalizu, odnosno politička psihoanaliza Anthonyja Elliotta - Matijašević, Željka (Array, 2012)
Na temelju Elliottova "Uvoda u psihoanalizu", rad razmatra suvremene implikacije povezivanja kliničkih i kulturnih kategorija