Topografija nalazišta vučedolske kulture na vinkovačkom području - Miloglav, Ina (Array, 2012)
U radu je prikazana topografija vučedolskih lokaliteta na širem vinkovačkom području koje je zahvaljujući povoljnom geografskom položaju bilo prostor kontinuiranog naseljavanja od kamenog doba do današnjih dana. Vučedolski lokaliteti na ovom području uglavnom su već poznati u stručnoj literaturi, a velika većina njih istražena je zahvaljujući zaštitnim arheološkim istraživanjima. Sveukupno je prikazano osam vučedolskih lokaliteta i njihove geografske i prostorne odrednice. To su lokaliteti Borinci-Crkvište, Damića gradina - Stari Mikanovci, Nuštar – Breg, Nijemci, Orolik, Otok – Mandekov vinograd, Prisonjača – Ciganica i Vinkovci. Sva vučedolska naselja na vinkovačkom području pripadaju klasičnoj fazi (stupanj B-1 i B-2 prema podjeli S. Dimitrijevića), a svoj najveći prosperitet ipak će doživjeti tijekom kasnoklasične faze (B-2) kojoj pripadaju dva najveća lokaliteta s ovog područja, Damića gradina u Starim Mikanovcima i naselje u Vinkovcima. Dobiveni 14C datumi smještaju oba naselja u period od 2880.-2480. g. pr.Kr.