Ivan Franko, velikan ukrajinske književnosti, prorok u svojoj domovini - Paščenko, Jevgenij (Array, 2012)
Život i stvaralaštvo vodećeg ukrajinskog pisca Ivana Franka prikazani su u kontekstu povijesnog i kulturnog položaja Ukrajinske Galicije.