Gogol' i Ševčenko jak projav ukrains'koi identyčnosti - Paščenko, Jevgenij (2011)
Життєві шляхи і творчість вихідців з України - Гоголя і Шевченко розглянути як дві позиції в українському суспільстзві щодо імперського дискурсу їхньої доби.
ukrajinski