Periodyzacija horvats'koi ukrainistyky peršoi polovyny XX st - Paščenko, Jevgenij (Array, 2011)
Запропоновано періодизацію хорватської україністики першої пол. ХХ ст. Ponuđeno je periodiziranje razvoja hrvatske ukrajinistike u prvoj polovici XX st.