Problema vyvčennja davnih ukrajins'ko-horvats'kyh zv'jazkiv (lingvistyčnyj aspekt). - Paščenko, Jevgenij (2012)
Актуалізовано проблему необхідності порівняльного вивчення мовного субстрату у слов'янській топонімії, зокрема іранські елементи. The problem of necessity comparative study of linguistic substratum in Slavic toponymy, particularly Iranian elements.
ENG