Hrvatski frazemi s komponentama 'zaspati', 'spavati', 'san' i njihovi ruski ekvivalenti - Fink-Arsovski, Željka (Array, 2012)
U radu se analiziraju hrvatski frazemi s komponentama 'zaspati', 'spavati', 'san'. U analizi se polazi od stupnja desemantizacije i frazemi se dijele na dvije skupine – djelomično i potpuno desemantizirane. Unutar tih dviju skupina daljnja je podjela osnovana na značenju frazema. Na kraju rada daju se ruski ekvivalenti analiziranih frazema.