Psihičke bolesti i poremećaji - Jokić-Begić, Nataša (Array, 2012)
Autorica govori o uzrocima psihičkih bolesti i poremećaja te biopsihosocijalnom modelu te opisuje značajke pojednih bolesti i poremećaja. Posebno se osvrće i obrađuje temu samoubojstvo i samoozljeđivanje.