Odabrana bibliografija Josipa Bratulića : (1960-2009.) / sastavile Nedjeljka Paro, Dubravka Luić Vudrag ; bibliografske bilješke i bilješke uz tekst - Luić-Vudrag, Dubravka (Array, 2010)
Na znanstvenom kolokviju 20. veljače 2009. u čast 70. rođendana akademika Josipa Bratulića pročitano je 29 priopćenja. Zbornik donosi priloge s kolokvija i bibliografiju izabranih Bratulićevih znanstvenih i preglednih radova do 2009. godine.