Problemi vezani uz zapošljavanje i radno ponašanje žena koje su bile žrtve nasilja u obitelji i trgovine ljudima - Maslić Seršić, Darja (Array, 2011)
Provedeno je kvalitativno istraživanje iskustava žena koje su bile žrtve obiteljskog nasilja i trgovine ljudima vezanih uz radno ponašanje - mogućnost pronalaženja posla, probleme vezane uz radno funkcioniranje.