Međukulturalna komunikacijska kompetencija i inojezični hrvatski u okruženju hrvatske škole - Novak Milić, Jasna (Array, 2012)
U radu se govori o važnosti međukulturne komunikacijske kompetencije u razredima i školama koje pohađaju inojezični govornici hrvatskoga jezika te o nastavikovoj ulozi i ulozi škole u procesu stjecanja međukulturne komunikacijske kompetencije.