Pregled stručnih i znanstvenih radova u kijevskim zbornicima (2002-2011) - Pandžić, Vlado, kroatist (Array, 2012)
Jezgrovit je ovaj pregled radova stručnih i znanstvenih skupova u Kijevu koji su objavljeni u deset zbornika: od 2002. do 2011. Posvećeni su hrvatskim književnicima koji su bili u izravnoj ili posrednoj svezi s dotičnim južnohrvatskim prostorom, narodom i kulturom.