Talijanski prijevod "Kalnovečkih razgovora" i "Kalinovčana" Ivana Goluba - Dubravec Labaš, Dubravka (1996)
"L'uomo di terra", talijanski prijevod kajkavske poezije hrvatskoga teologa, znanstvenika i pjesnika I. Goluba, jedinstven je doprinos upoznavanju talijanske književne publike s hrvatskim književnim stvaralaštvom na dijalektu.
HRV