Adio, žanru : parodijska interdiskurzivnost u romanu Olje Savičević Ivančević "Adio, kauboju" - Ryznar, Anera (Array, 2012)
Tekst se bavi stilskim strategijama kojima diskurz ovoga romana u svoje tijelo ušiva, preosmišljava i parodijski preispisuje diksurzivnu matricu vesterna, potkopavajući njegova osnovna žanrovska obilježja: strukturu romanse, simboliku kronotopa, koncept junaka i ambivalentan stav tog žanra prema jeziku.