Usporedba rodne (ne)ravnopravnosti po područjima - Jelić, Margareta (Array, 2011)
U poglavlju se uspoređuju nalazi o percepciji, iskustvu, stavovima i sklonosti rodnoj diskriminaciji u četiri životna područja - obitelji, obrazovanju, tržištu rada i politici.