Tjelesna i zdravstvena kultura i sport na Fakultetu - Gošnik, Jelka (2009)
Rad prikazuje programsku osnovu nastave Tjelesne i zdravstvene kulture, prema suvremenim obrazovnim standardima i načelima Bolonjske deklaracije. Također se ističu sportski uspjesi studenata i studentica Filozofskog fakulteta od 2004./05. do 2008./09. akademske godine.
HRV