Neprivlačna baština - kako s umjetničkim tvorevinama socijalizma u doba (poslije)tranzicije na primjeru Likovne kolonije Željezare Sisak - Potkonjak, Sanja (Array, 2011)
Rad se bavi povjesnošću i nostalgičnim narativima vezanima uz skulpturalne ostatke Likovne kolonije Željezare Sisak.