Osteološka analiza životinjskih ostataka/ Osteological analysis of the faunal remains - Hincak, Zdravka; Mihelić, Damir (2011)
Osteološka analiza obrađuje kasnobrončanodobne nalaze životinjskih ostataka s arheološkog nalazišta Đakovo-Franjevac.
HRV-ENG