"Renesansni autori, stigmatizacija tiska i prva izdanja Marina Držića" - Šporer, David (Array, 2010)
Članak analizira koncepciju autorstva i odnos prema tiskanju djela kod Marina Držića. Pored toga Držiće se, u pogledu autorstva i tiskanja, uspoređuje s domaćim i inozemnim renesansnim autorima.