Grci u kontinentalnoj Hrvatskoj - Potrebica, Hrvoje (Array, 2010)
Rad predstavlja arheološki materijal grčke provenijencije na području kontinentalne Hrvatske te nudi objašljenja za putove i mehanizme kojima su ti predmeti mogli dospjeti na ovaj prostor. Primjeri iz arheološke građe ukazuju i na određene elemente zajedničke baštine i moguće elemente kulturnog transfera između prostora kontinentalne Hrvatske i zona pod neposrednim grčkim utjecajem.