Antropološka analiza žganega skeleta z najdišča Krog (za Raščico) - Hincak, Zdravka (Array, 2009)
Sadržaj rada obuhvaća analizu spaljenoga kostura s nalazišta Pod Kotem. Kostur je pripadao ženskoj osobe starosne dobi 20-30 godina. Opisana je podrobno mikroskopska metoda odredbe starosti.