Autobiografija: teorijski izazovi - Zlatar Violić, Andrea (Array, 2011)
Rad se bavi analizom različitih pristupima autobiografskim tekstovima u suvremenoj književnoj teoriji, antropologiji, etnologiji i filozofiji.