Goldoni na hrvatskim pozornicama. Čalin doprinos Goldonijevoj fortuni u Hrvatskoj - Radoš-Perković, Katja (2010)
Članak predstavlja dio talijanističkog istraživačkog opusa Frana Čale koji se odnosi na lik i djela Carla Goldonija. Predstavljaju se Čalina znanstvena i prijevodna postignuća koja su znatno obogatila svjetsku goldonistiku.
Projekt MZOS
HRV